An Nelissen brengt op dinsdag 2 oktober de 'Moedermonoloog'.

Op dinsdag 2 oktober om 20.00 uur brengt An Nelissen een try-out van haar nieuwe productie ‘Moedermonoloog’ in theaterzaal Het Vierde Oor. De organisatie is in handen van de vzw Keizer Karel Olen.

An Nelissen is zowat de moeder van de vrouwelijke comedy in Vlaanderen. Al ruim tien jaar staat zij aan de top met producties als de ‘Vaginamonologen’, ‘Zus’ en zoveel meer. Telkens goed voor uitverkochte zalen in de Vlaamse culturele centra.

Over haar voorstelling zegt ze zelf: “Een Joods spreekwoord zegt: God kan niet overal zijn, daarom vond hij iets uit: moeders. Maar zoals gewoonlijk is de schepper voor het vervolg van de geschiedenis een handleiding vergeten te leveren. Het ene moment ben je dus dolblij om te zien wat er aan het andere eind van die navelstreng tevoorschijn komt en het andere moment kletst diezelfde verbinding als een afgeknapte benji-elastiek keihard in je gezicht.”

Kortom: een voorstelling met alles waar niemand aan durft te denken, maar waar An wel openhartig over kan zijn omdat ze het zelf beleefd heeft. In haar voorstelling brengt ze heel herkenbare, menselijke situaties met de nodige humor. Voor de voorstelling zijn nog een tiental kaarten te koop. De kaarten kosten 10 euro.

Info: Rudi Van Houdt, 0476 30 91 38, rudivanhoudt@gmail.com